Forum Tokyo Mew Mew Strona Główna FAQ Użytkownicy Szukaj Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaloguj Rejestracja
Tokyo Mew Mew
Forum na temat Tokyo Mew Mew! Kazdy zainteresowany mile widziany!
 Quiche Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Virtual
Plotkara
Plotkara



Dołączył: 01 Sty 2008
Posty: 485 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/7
Skąd: Łódź
PostWysłany: Czw 14:48, 03 Kwi 2008 Powrót do góry

ble ^.^


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
mewkinga
Wyższa sfera
Wyższa sfera



Dołączył: 29 Mar 2008
Posty: 500 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/7
PostWysłany: Czw 14:51, 03 Kwi 2008 Powrót do góry

Zgadzam się!BLEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Virtual
Plotkara
Plotkara



Dołączył: 01 Sty 2008
Posty: 485 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/7
Skąd: Łódź
PostWysłany: Czw 14:52, 03 Kwi 2008 Powrót do góry

Ale zdrowe jest...


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
mewkinga
Wyższa sfera
Wyższa sfera



Dołączył: 29 Mar 2008
Posty: 500 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/7
PostWysłany: Czw 15:00, 03 Kwi 2008 Powrót do góry

No właśnie


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Khajitt
Profesjonalista
Profesjonalista



Dołączył: 16 Lis 2005
Posty: 2183 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 3/7
Skąd: spod ciepłej kołderki...
PostWysłany: Czw 15:03, 03 Kwi 2008 Powrót do góry

Jedliscie dobrze ugotowane?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
tysiulek13
Profesjonalista
Profesjonalista



Dołączył: 29 Wrz 2007
Posty: 4369 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/7
Skąd: z kuchni
PostWysłany: Czw 16:08, 03 Kwi 2008 Powrót do góry

Ja jadłam i nie zgadzam się z wszystkimi "ble" poprzedników.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Khajitt
Profesjonalista
Profesjonalista



Dołączył: 16 Lis 2005
Posty: 2183 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 3/7
Skąd: spod ciepłej kołderki...
PostWysłany: Czw 19:23, 03 Kwi 2008 Powrót do góry

No właśnie. Czyżby ktoś nie odróżniał brokułów od szpinaku(który również jest przepyszny)?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Virtual
Plotkara
Plotkara



Dołączył: 01 Sty 2008
Posty: 485 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/7
Skąd: Łódź
PostWysłany: Czw 19:39, 03 Kwi 2008 Powrót do góry

a ja na to : ble


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
mewkinga
Wyższa sfera
Wyższa sfera



Dołączył: 29 Mar 2008
Posty: 500 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/7
PostWysłany: Czw 19:47, 03 Kwi 2008 Powrót do góry

Szpinak bez smaku.Musiałam strasznie solić!


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
tysiulek13
Profesjonalista
Profesjonalista



Dołączył: 29 Wrz 2007
Posty: 4369 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/7
Skąd: z kuchni
PostWysłany: Czw 20:59, 03 Kwi 2008 Powrót do góry

W soli jest kupa cholesterolu.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Młoda
Profesjonalista
Profesjonalista



Dołączył: 01 Lut 2008
Posty: 4120 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/7
Skąd: czy ja wiem
PostWysłany: Pią 8:35, 04 Kwi 2008 Powrót do góry

Brokuły są lepsze od szpinaku. A co do soli...Ja się tam nie znam ale łuszczu tak w tym nie ma.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
mewkinga
Wyższa sfera
Wyższa sfera



Dołączył: 29 Mar 2008
Posty: 500 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/7
PostWysłany: Pią 16:21, 04 Kwi 2008 Powrót do góry

Sól jest naturalna.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Młoda
Profesjonalista
Profesjonalista



Dołączył: 01 Lut 2008
Posty: 4120 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/7
Skąd: czy ja wiem
PostWysłany: Pią 18:59, 04 Kwi 2008 Powrót do góry

Nie do końca rozumie o co ci chodzi.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
mewkinga
Wyższa sfera
Wyższa sfera



Dołączył: 29 Mar 2008
Posty: 500 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/7
PostWysłany: Pią 19:12, 04 Kwi 2008 Powrót do góry

W temacie?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
tysiulek13
Profesjonalista
Profesjonalista



Dołączył: 29 Wrz 2007
Posty: 4369 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/7
Skąd: z kuchni
PostWysłany: Pią 19:13, 04 Kwi 2008 Powrót do góry

No, w temacie o Quiche'u gadać o soli...


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)